zaterdag 7 oktober 2017

Nonsense Cup: Gibraltar tegen Estland

Naast het treffen van Nederland met Wit Rusland staat er vanavond nog een spannend duel op het programma. Voor de nieuwbakken Nonsense Cup! In het Estadio de Algarve treedt Gibraltar aan tegen Estland. 

Gibraltar - Estland

Gibraltar treedt als titelverdediger aan tegen Estland. Natuurlijk is dat wat potsierlijk, want de voetbaldwerg kreeg hem eigenlijk cadeau. Op de FIFA-Ranking is het namelijk de laagst geklasseerde Europese natie en als opkikkertje mag Gibraltar als eerste de fictieve cup in de prijzenkast zetten.

Het treffen met Estland betreft een duel om de WK-kwalficatie. Al is dat wat overdreven gesteld natuurlijk. Gibraltar staat met 0 punten stijf onderaan in poule H . Estland staat daar ondanks 8 punten meer slechts één plekje boven. Beide landen zijn dan ook al uitgeschakeld voor het WK. Enige inzet van vanavond is dan ook de eer.

En natuurlijk de Nonsense Cup! Het laat zich voorspellen Gibraltar vermoedelijk slechts één dag houder zal zijn van de cup. Estland geldt als voetbaldwerg, maar zal voor Gibraltar vermoedelijk nog altijd een maatje te groot zijn. Gaat u er vanavond vooral lekker voor zitten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten